„Toiduliit võtab uusi liikmeid vastu rõõmuga, sest oleme seadnud endale eesmärgiks toidutootjad ühise katusorganisatsiooni alla koondada,“ ütles Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepp.
Tema sõnul eelkõige just seetõttu, et olla tõsisemaks ja arvestatavamaks partneriks avalikule sektorile.
„ Maag Grupi liitumise üle on meil väga hea meel, sest tegemist on ju toidukontserniga, mis kuulub eestlastest omanikele, hõlmab kaht tugevat piimatööstust, liha- ning konservitööstust ning on nii kodumaisel kui eksporditurul tugev tegija, panustades olulisel määral nii tootearendusse kui tehnoloogiasse.“
Juustuliidult oodatakse Potisepa sõnul eelkõige just spetsialistide panustamist seadusloome läbitöötamisse.

„Loodame ka omalt poolt Juustuliidu aktiivsemale tegevusele kaasa aidata.,“ lisas Potisepp.
Eesti Toiduainetööstuse Liit asutati 3. novembril 1993. aastal Eesti toiduainetööstuse ettevõtete ja erialaliitude poolt kui vabatahtliku liikmesoleku alusel tegutsev mittetulundusühing.
Toiduliidu liikmeskond on aastatega kasvanud ja tänaseks on Toiduliidul liikmeid ligi 100 – otseliikmeid 38 ja erialaliite neli.
Toiduliidu liikmesettevõtted annavad 80 protsenti toiduainete müügikäibest.