Teise koha pälvis Ave Toomjõe, restoranist Ribe ja kolmanda koha Kairi Normak, Teie Kelner OÜ.

Toidumessil peetud meistrivõistluste finaalvoorus osales 11 tippkelnerit:
Tiiu Parm - Teie Kelner OÜ
Vendo Juhanson - Restoran Rae
Helen Rae - Rahvusooper Estonia
Kairi Normak - Teie Kelner OÜ
Kirsika Rattus - Hotell Pesa
Erkki Tammiste - Restoran Ribe
Ave Toomjõe - Restoran Ribe
Karel Kallas - Restoran Platz
Sirly Tammisaare - Reval Cafe
Motheshim Ali Adil - Dorpat Hotell ja Konverentsikeskus
Mari Liigant - Restoran NEH

Võistluse peatähelepanu oli koondatud osalejate kutsemeisterlikkusele, loovusele ja erialastele teadmistele. Ülesandeid täites tuli kasutada kätteõpitud oskusi ja tööalast vilumust. Võistlus koosns teoreetilisest testist, millele järgnes salvrätikute voltimine ning aja peale veini
täpsusvalamisest kuude klaasi. Järgnevalt oli vaja tunda ära töövahendid, arvata viinamarja sorte ning valmistada ja serveerida espresso ja cappuccino kahele kliendile. Selle põhjal selgitati välja paremad, kes pääsesid võistlema teisele võistluspäevale. Teine võistluspäev sisaldas lauakatmist ja klientide teenindamist.

Kohtunike hulgas olid esindatud praktikud ja õppejõud, nii eestimaalased kui külalised naaberriikidest. Võistluse peakohtunik Allan Vainu märkis ära, et esikolmiku konkurents oli väga tihe. Märgata oli nende mõnevõrra põhjalikum ettevalmistus, mis tagas ka võidupositsioonid osalejatelõppjärjestuses.

Tiitlivõitjale tõid esikoha väga hea esinemine ja mitmed alavõidud. Tiiu Parmi on ka varasematel võistlustel pärjatud erinevate tiitlitega – Noor teenindaja 2008, Aasta kelner 2009 2.koht. Ta on esindanud Eestit restoraniteeninduses rahvusvahelistel võistlustel EuroSkills 2008.

Aasta kelner 2011 tiitli võitjale oli auhinnaks Profexpo rändauhind. Võistluste kolme paremat autasustati diplomite ja mitmete auhindadega sponsoritelt ja toetajatelt. Aasta kelner 2011 korraldustoimkonda kuulusid Eesti Kelnerite ja Ettekandjate Liit ja Profexpo OÜ.