„Ma olen poolt, et oleks selline kanal, kus ka rahvasporti näidataks, aga üksinda ma vast sellesse ei investeeriks,“ ütles Urmas Sõõrumaa Päevaleht Online'ile.

„Kui Kalev Sport käivitati, siis oli kõne all, et neli-viis spordilembelist ettevõtjat hoiaks seda elus, aga kõik hüppasid alt ära ja lõpuks jäi see Oliver Kruuda õlule,“ meenutas Sõõrumaa.

Ärimees lisas, et kui praegusel juhul koonduks kanali juurde samuti väike asjast huvitatud ettevõtjate seltskond, siis ta võiks selles kaasa lüüa. „Eks see selgub lähinädalatel,“ sõnas Urmas Sõõrumaa.

Oliver Kruuda müüs OÜ Spordikanali Toomas Lepale, kes sulgeb kanal Neljanda ning panustab Kalev Spordile, mis jätkab muudetud nime all, kuid endiselt spordikanalina.

Oliver Kruuda sõnul vajab spordikanal töö jätkamiseks ligi miljoni euro ehk umbes 16 miljoni krooni suurust investeeringut, mille saamiseks räägib Toomas Lepp kolme võimaliku rahastajaga.

“Investoritega käivad läbirääkimised,” kinnitas Toomas Lepp. “Palju sõltub kanali enda võimest end tõestada, inimestest kes teevad programmi, tulevikunägemusest ning turusituatsioonist.”