„Viimase 20 aasta jooksul on mind korduvalt kutsutud, igasugu värvikaid pakkumisi tehtud. Olen seepeale visanud nalja, kas nad on ikka kindlad, et neil on üht peaministrikandidaati juurde vaja? Selle peale pole enam pakutud,“ rääkis Luman.

Näete poliitikas mõnda muud taburetti, mis võiks huvi pakkuda? Niisama pingiserva nühkima minna ei ole minu iseloomuga ju mõistlik, lausus ta.

„Rahval oleks muidugi tore lugeda, et põhjus on tegelikult ka see, et ma ei oska nii väikese rahaga, nagu peaminister kuus saab, ära elada,“ lausus Luman.
Peaminister teenib koos kuluhüvitistega pisut üle 6000 euro kuus.

Küsimusele, kui suure summaga ta ise on harjunud vastab Luman: „No igal juhul suuremaga kui 6000 eurot. Aga isegi mina saan korraga käia ainult ühe paari kingadega, hoolimata oma andekusest. Ühtlasi olen üsna veendunud, et odavaid ja häid asju ei ole olemas. Aga seda kiiksu mul ei ole, et kui on allahindlus, siis ei tohi mingil juhul osta“.

Millal oli Lumanil viimati raha puudu?
„Mul on pidevalt puudu, iga asja jaoks. Ma ei usu, et ühe ettevõtte tuumikomanik, kel on 750 inimest palgal, saab end rahaliselt väga vabalt tunda. See kõlab loosunglikult, aga kõigi nende inimeste ees on vastutus. Püüame anda ka ühiskonna hüvanguks, heategevuseks. Kooner ma ei ole,“ rääkis Luman. „Kõik etapid, mis tavalisel inimesel, on ka mul elus läbitud. Olen taskuraha teenimiseks põllul kõblanud ja maja ehitamiseks laenu võtnud,“ lisas ta.