"Müüsin täna Pärnu Konverentsid, aga ei lõpeta suhet," kommenteeris Toomas Tamsar tehingut oma Facebooki seinal.

"Olen konverentse korraldanud pea 20 aastat. Seda last armastusega kasvatanud. Nüüd on ta täiskasvanud ja ma siiralt usun, et Äripäevas saab ta täiskasvanuna hästi hakkama. Usun ka, et Äripäev aitab tal kasvada ja areneda," kirjutab Tamsar.

Tamsare sõnul on võimalusest, et Pärnu Konverentsid lähevad Äripäeva kätte olnud olnud Äripäeva peadirektori Igor Rõtoviga olnud juttu juba aastaid tagasi.

"Viimased paar aastat pole mul olnud liiga palju aega konverentside ärilise poolega tegeleda ja küllap siis nüüd on õige aeg tal oma teed lasta. Ma jään siiski konverentside juurde, olles eelkõige Juhtimiskonverentsi sisuloome juures," rääkis Tamsar, kellest sai eelmise aasta maikuus Eesti Tööandjate Keskliidu juht.

"Mulle meeldib tegeleda Eestis parema juhtimiskultuuri arendamisega. Tegelen sellega ka edasi - juhtide coachina ja ka Tööandjate Keskliidus edendades hea juhtimise tavasid. Ja siis muidugi juhtimiskonverentsi mentorina. Mais tuleb juba 20. Pärnu Juhtimiskonverents - olge kohal!"

Tamsar tänab kõiki juhte, kes on 19 aasta jooksul Pärnu Konverentsides kaasa löönud ja andnud oma panuse Eesti juhtimismõtte arengusse. "Eriti kõiki töötajaid - see on olnud fantastiline pühendumus, millega te olete korraldanud Eesti ägedaimaid konverentse."

Igor Rõtov lausus, et hindab väga kõrgelt Pärnu Konverentside panust konverentsikultuuri loomises Eestis. „Ühelt poolt on Äripäeval nende kogemusest palju õppida ja teisalt on meil endil üht-teist kaasas. Usume, et üheskoos muutume klientidele veelgi atraktiivsemaks,“ lisas Rõtov.