„Möödunud aastal otsustasime eraldada tootmistegevuse turundusest ja teenuste pakkumisest. Nii on 2006. aastast alates müügitegevus ja haljastusteenuste pakkumine koondunud AS Ceres alla ja tootmistegevus ehk puukool ja lillekasvatus Ceres Hortus OÜ alla,“ ütles Cerese tegevjuht Andres Suitso.

Konkurents iluaianduse valdkonnas läheb iga päevaga üha tugevamaks. Seetõttu on Ceres oma peaeesmärgiks seadnud omanäolise ja laia sortimendi valikuga taimmaterjali kasvatamise ja turustamise. Samal ajal tagatakse nii pakutava toodangu kui teenuste tipptasemel kvaliteet. Lisaks pakutakse kõiki vajalikke täiendtooteid, et kliendil oleks võimalik saada kõik aias vajalik ühest kohast

Suitso sõnul tasub põhitegevustest eraldi märkimist Cerese tunnustatud puukool, kus on võimalik leida väga suures valikus Eesti põhjamaises kliimas aklimatiseeritud noortaimi – peamiselt iluaianduses kasutatavaid puid-põõsaid ja püsikuid. Samuti on Ceresel suur taimekasvatusüksus, kus kasvuhoonetes kasvatatakse aastaringselt erinevaid potililli, lõikelilli ja püsikuid. Harku järve ääres asub Cerese müügikeskus.

Ceresel on oma professionaalne maastikukujunduse ja haljastuse osakond, mille töötajatel on pikaajaline kogemus siirdemuru kasvatamise vallas.

Cerese 2006. majandusaasta kogukäive oli veidi üle 30 miljoni krooni.

„Pidades silmas, et see number ei sisalda eksporti, siis oleme selle tulemusega igati rahul. Ümmarguselt 50% kogu turustatavast taimmaterjalist on kohapealne toodang,“ nentis Andres Suitso.