Raepressi teatel vormistas end 25. märtsist AS Mustamäe Haljastus heakorratöödele 13 tööhõiveametis registreeritud töötut. Mustamäel on töötute hooldada näiteks Männi ja Lepistiku park, Parditiigi ala, Sütiste parkmets ning majadevahelised haljasalad.

Lasnamäel alustasid seitse töötut heakorratöödega 24. märtsil. Aasta lõpuni on Lasnamäel heakorratöödele kavas kaasata igal kuul kuni 20 töötut. Eeskätt puhastavad töötud prahist Lasnamäe reservmaid ja haljasalasid.

Nõmmel alustasid 15 töötut linnaosa koristamisega juba eelmisel neljapäeval. Töötute koristada on Nõmmel raudteede- ja tänavate servad ning suuremad haljasalad.

Kristiine linnaosas teeb varakevadist haljasalade puhastust OÜ Almi-Grotto, kuid aprillist on kavas kaasata heakorratöödele ka 15 töötut.

Pirital rakendatakse heakorratöödele umbes 30, Põhja-Tallinnas 20 ja Haaberstis 14 töötut, kes alustavad töödega aprillis. Samuti alustavad aprilli algul töötud koristustöödega vanalinnas, kokku on Kesklinnas kavas rakendada heakorratöödele kuni 30 töötut.

Töötuid informeerib heakorratöödel osalemise võimalustest tööhõiveamet, kes koostab ka koondaruandeid töötute osalemise kohta. Tänavu on linna eelarvest töötute rakendamiseks ette nähtud 2,7 miljonit krooni. Tallinna Ettevõtlusameti koordineeritud projekt töötute rakendamine heakorratöödel kaasas eelmisel aastal 295 töötut.