Arvuliselt oli kõige rohkem töötuid vanuserühmas 25–49 aastat( naisi 4332 ja mehi 2616 ) ning selles vanuserühmas on töötus numbriliselt ka kõige rohkem langenud (naised -2734 ja mehed -1699).

Protsentuaalselt (49%) on töötus kõige rohkem vähenenud 16–24 aastaste vanuserühmas — meeste hulgas 52% ja naiste hulgas 46%.

Üle aasta ilma tööta olnute osakaal on vähenenud 50%, üle 2 aasta ilma tööta olnute osakaal 24%. Tööturuameti teatel on murettekitav aga venekeelse elanikkonna tööturule integreerumine, sest detsembri lõpuks oli venekeelsete töötute elanike arv kasvanud 69%-le.

Kõige enam töökohti pakkusid mullu elektroonikaseadmete koostajad (Elcoteq ja Amphenol Eesti, kuhu on tööle läinud mitmed endised Kreenholmi töötajad), turvateenuste osutajad Falck, K Grupp Turvateenused, Securitas Eesti.

Samuti lõid palju töökohti Rimi Eesti OÜ, AS Balbiino, AS Grilana, AS Bambona, AS Saku Õlletehas, Mc Donalds Eesti OÜ, AS Hesburger, Fazer Pagarid, AS Balti Sepik, AS Tallegg, Comarket, VP Market.

Tööturuamet toob pressiteates töökohtade loojatena välja veel BLRT, TVMK Estonian Airi, OÜ Jumbostrap ja OÜ Jumboplast, PKC Eesti AS, RIAB Puhastuse, Heström Puhastusteeninduse, Eripuhastuse, ESS Puhastustööde AS ABB AS ja TAK ASi.