Loomulikult näevad suurt raha vaid tipus olevad narkoparunid. Kes on aga need tegelased, kes kontrollivad või on kontrollinud ülemaailmset narkoturgu, külvates sellega surma igal pool maailmas. Tuleb välja, et suur osa läbi aegade rikkamatest narkodiileritest on kas juba surnud või istuvad vangis.

Eeldatakse, et üheks läbi aegade enam teeninud narkovahendajaks on Fabio Ochoa Vásquez, kes istub alates 2003. aastast USA vanglas, kus ta kannab 30-aastast vanglakaristust. Paraku ei osata hinnata tema varde väärtust.

Esikolmik näeb aga välja selline:

Pablo Escobar - See Kolumbia narkoparun tapeti eriüksuste poolt 1993. aastal. Tema tabamiseks kulus sadu miljoneid dollareid ning koostööd tegid nii USA kui Kolumbia võimud. Teda peetakse ajaloo rikkaimaks kriminaaliks.

Amado Carrillo Fuentes - Mehhiko kurjategija, keda kutsuti „Taevakuningaks", sest ta lennutas narkokoguseid suurtes lennukites. 1997. aastal suri mees 41-aastaselt huvitaval moel. Nimelt viibis ta plastilise kirurgia operatsioonil, soovides muuta oma välimust. Teda ajasid sel ajal taga nii Mehhiko kui USA võimud.

Dawood Ibrahim Kaskar - India allmaailma liider, keda otsivad taga mitu riiki. Arvatakse, et ta elab hetkel Pakistanis ning et just tema korraldas ja rahastas 1993. aasta Mumbai pommirünnakut. Ta on üks kümnest kõige kardetumast kriminaalist maailmas.

Huvitav tegelane esikümnes on ka Griselda Blanco, kes lasti maha 2012. aasta septembris. Teda kutsuti „The Cocaine Godmother". Ta tapeti oma kodulinnas kahe mootorratastel liigelnud püssimehe poolt. Kaks tabamust pähe saanud naist peeti sellise tapmisviisi leiutajaks.

Esikümnest jääb napilt välja viimase aja üks olulisemaid ja ohtlikumaid narkokuningaid Joaquín Guzmán Loera. Ta on Sinaloa kartelli juht ning teda kutsutakse "Mehhiko kõige tagaotsitum mees". Tema tabamise eest on välja pandud 5 miljoni dollari suurune preemia ning arvatakse, et ta elab Sierra Madre mägedes. Tema varade väärtus on hinnanguliselt miljard dollarit.

nimieeldatav varandusstaatus
Pablo Escobar30 miljarditsurnud
Amado Carrillo Fuentes25 miljarditsurnud
Dawood Ibrahim Kaskar6,7 miljarditvabaduses
Ochoa vennad6 miljarditvabaduses
Khun Sa5 miljarditsurnud
Jose Gonzalo Rodriguez Gacha5 miljarditsurnud
Orejuela vennad3 miljarditvangis
Carlos Lehder2,7 miljarditvangis
Griselda Blanco2 miljarditsurnud
Al Capone1,3 miljarditsurnud