Nimekirjas on nii tuntud kui tundmatuid nimesid. Selgelt domineerivad seda USA ja Hiina ettevõtjad.

10. Sergey Brin

Brin on Alphabeti president, mis on Google'i emafirma. Ta oli 1998. aastal selle kaasasutaja. Google'is tehakse päevas umbes 3,5 miljardit otsingut ja selle käive oli 2016. aastal 90,3 miljardit dollarit.

9. Pony Ma

Ma on Tencent Holdingu juhatuse esimees. Tegemist on börsil oleva interneti-, mobiili- ja telekommunikatsiooniteenuseid pakkuva etevõttega. 2015. aasta käive oli firmal 16,4 miljardit dollarit. Nende QQ ja WeChati suhtluskanalit kasutab üle miljardi inimese.

8. Larry Page

Veel üks Alphabeti ja Google'i mees.

7. Amancio Ortega

Euroopa rikkaim inimene, kellele kuulub 59% firmast Inditex, mis omab muuseas Zara ketti. Käive on 22,7 miljardit dollarit. Ortegale kuulub üle maailma ka luksuskinnisvara.

6. Carlos Slim

America Movil - Ladina-Ameerika suurim mobiilioperaator. Tal on osalusi ka panganduses ja kaevandustes. Osalus on tal ka näiteks Philip Morrises, The New York Timesis ja Caixapankis. Pereäri Grupo Carso kaudu on ta tegev ka Mehhiko kinnisvarasektoris.

5. Bernard Arnault

Prantsusmaa rikkaim mees on LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton juht. See on maailma suurim luksuskaupu tootev firma. Tema käes on umbes pool sellest firmast, mille käive on 41,6 miljardit dollarit. Nad toodavad muuseas Luois Vuittoni nahatooteid, TAG Heueri kelli ning Dom Perignoni šampust.

4. Hui Ka Yan

China Evergrande Groupi esimees ja suurim aktsionär. Kinnisvaraarendaja käive oli 2016. aastal 31,8 miljardit dollarit. Nad on 180 Hiina linnas ehitanud enam kui 500 projekti. Nad said eelmisel aastal Hiina suurimaks kinnisvaraarendajaks.

3. Mark Zuckerberg

Facebooki tegevjuht ja kaasasutaja. Neil on 1,7 miljardit kasutajat kuus ja käive on 28 miljardit USA dollarit.

2. Wang Wei

S.F. Holdingu looja ja suurim aktsionär. Firma on S.F. Expressi omanik, mis on Hiina suurim pakiveofirma. Neil on riigis enam kui 15 000 autot ning 13 000 teenuskeskust. Nende käive oli 2016. aastal 8,6 miljardit dollarit. 2017. aasta jaanuaris läks firma börsile.

1. Jeff Bezoz

Amazoni looja ja suuraktsionär. 2016. aastal oli nende käive 136 miljardit dollarit.