"Kinnisvara vaadatakse suuresti uudishimust - millised kodud müügis on või mis hinnaga kodusid oma piirkonnas müüakse, aga samuti ka sisekujundus- ja sisutustusideede saamiseks," ütles Kinnisvara24 turundusjuht Laura Tammeorg. "Tihti on aga populaarne ning palju vaadatav pakkumine lihtsalt silmale ilus või tõmbab tähelepanu objekti omanik, see tähendab, et populaarsus ei pruugi garanteerida koheselt kiiret müüki."

Maa-ameti andmetel (tehinguhindades) oli 2018. aastal korterite keskmise ruutmeetri hinnatõus 6.6% ja majade puhul jäi see 5 protsendi juurde.

1. Kõige populaarsem oli 7-toalise ja 3481 ruutmeetrise krundiga maja üürikuulutus Nõmmel. Üür 2800 eurot kuus.

3. Siiani on müügis ka üle-eelmisel aastal meie seast lahkunud tippnäitleja Lembit Ulfsaki hubane kodu Kakumäel. Maja arhitektiks on Vilen Künnapu ning sisearhitektiks Ivi-Els Schneider.

5. Suursugust, 1,2 miljoni eurost villat müüakse ka Suurupi külas. Selle raha eest saab näiteks 12 tuba, basseini, aurusauna, oma tiigi, marmorist kaminad, kinosaali, piljardisaali...

6. Palju imetleti ka modernset villat Pirital, mille kuulutuse hinnaks oli 2,6 miljonit eurot. Maja juurde kuulus saunakompleks, garaaž neljale autole ning majas on ka lift!

7. Endiselt müüakse 2014.aastal valminud luksuslikku villat, mille krunt piirneb merega ja seega on majal ka oma liivarand. Hind: 1,8 miljonit eurot.

8. Palju kõneainet pakkus ka Kati Murutari Soone talu, mille juurde kuulub ligi 2 hektarit maad, 6 hobuseboksiga tall ja talumaja. Hinnaks 111 000 eurot.

9. Müügis on ka eksklusiivne kahekorruseline eramu panoraamvaatega merele. Märksõnad: mullivann, aurusaun, veinisahver, kamina ja akvaariumiga elutuba. Hind: 850 000 eurot.

10. Ja midagi kliimapagulastele - endiselt müüakse 5-toalist villa Hispaanias El Rosarios, vähem kui kilomeetri kaugusel asub ka sealne Eesti kool. Hind 1 390 000 eurot.