Jah, suurema keerutamiseta on juttu laenust. Hüpoteeklaenust, kui täpsem olla, mis on äritegevuse asjalik argipäev, andes võimaluse neile, kelle varasem maksehäire, finantsusaldusväärsus, varad või suutmatus vastata bürokraatia pügalaile ei ole piisav pankade nõudlikele tingimustele.

Hüpoteeklaenu kasutamise otstarve on vaba ja sobib mitmete projektide rahastamiseks: ettevõtte stardikapitaliks, käibevahendite suurendamiseks, tööstuse rekonstrueerimiseks, kinnisvaraobjektide arendamiseks, tehnikapargi uuendamiseks, enampakkumises oleva kinnisvara soetamiseks või muude eesmärkide täitmiseks. Saadud vahendeid on võimalik kasutada muu hulgas ka põllumajanduse turgutamiseks. Nii mõnigi Eestimaa põllumaa on saanud kevadkülvi seemnelaenu näol, mille tagatiseks on antud kinnistu.

Ärikliendi — osaühingu, aktsiaseltsi, füüsilisest isikust ettevõtja või mittetulundusühingu — hüpoteeklaenud leiab ka seitsmendat aastat finantsturul tegutseva osaühingu Omalaen erinevate laenutoodete hulgast. Laenatav summa võib ulatuda kuni 70% kinnisvara väärtusest, lisatagatise puhul isegi kuni 100% ja laenu intress algab 16% aastas. Tagasimakseid on võimalik teha paindlikult kuni viie aasta jooksu või tasuda võlg ühekordse tagasimaksena.

Kui mõne laenu tagasimakse tähtaeg hakkab saabuma varem, kui oskasid arvata, saad selle refinantseerimisvõimalustest lugeda rohkem siit. Kõigi muude võimalustega on võimalik tutvuda kodulehel www.omalaen.ee.


Tegemist on finantsteenuste reklaamiga. Tutvu finantsteenuste tingimustega aadressil www.omalaen.ee ning vajadusel konsulteeri asjatundjaga.

Jaga
Kommentaarid