Ülemaailmse riskikapitalifirma Andresseen Horowitz üks asutajatest Ben Horowitz külastas Tallinna ning astus üles ka Transferwise'i korraldatud paneeldiskussioonis. Ameeriklasest tippinvestori ettevõtte eelmise aasta algul tehtud 58 miljoni dollari suurune investeering tõstis Transferwise'i ka nö ükssarvikute (unicorn -ingl.k) ehk firmade sekka, kelle väärtus on hetkel üle miljardi dollari.

Horowitz rääkis Mustpeade majas toimunud arutelul, et nad valivad investeerimiseks vaid kõige erilisemaid ideid, kus on peidus mingi tõeliselt nutikas ja salapärane lahendus. "On olemas nö ilmselged ideed - näiteks kui keegi tuleb mulle rääkima, et tal on lahendus kauakestvateks telefoniakudeks, siis me lükkame selle kohe kõrvale. See on midagi, mida tahaksid leiutada kõik, aga suurkorportatsioonidel on juba praegu palju rohkem raha ja võimalusi seda päriselt välja arendada. Aga nagu Transferwise'i idee pakkuda erinevate valuutadega rahaülekandeid? See tundus täpselt selline "võimatu" idee, mis ei hakka kunagi tööle, aga siiski tundsime, et peame sellesse investeerima," rääkis riskiinvestor naerdes.

"Selleks, et midagi sarnast TW-le teha - ehk et raputada mingeid maailma toimimise alustalasid - peab uus ja alternatiivne lahendus olema kümme korda parem, et kasutaja vanalt uuele üle liiguks. Läbimurdeks võimelised ettevõtted ja ettevõtjad ongi just sellised - nad küsivad meile nii tavapärastena võetavate asjade kohta "miks"-küsimusi ja arutlevad, kas asja oleks võimalik teha teisiti, pakkuda mingit alternatiivi."

Andreessen Horowitzi investeerimisportfelli kuuluvad teiste hulgas ka Airbnb, Facebook, Foursquare, Lyft, Pinterest, Slack, Twitter ja Zynga.