"Tahame TREV-2 Grupiga jõuda taristuehituses turuliidri positsioonile ning selleks ühendame ettevõtte noore ja ambitsioonika meeskonna Sveni pikaajalise kogemusega selles sektoris,“ kommenteeris TREV-2 Grupi nõukogu esimees Kristjan Kalda. "Ühtlasi soovin avaldada tänu senisele juhatuse esimehele Rein Rätsepale tulemusliku töö eest ettevõtte juhtimisel. Viimastel aastatel on tehtud ära väga suur töö ettevõtte konkurentsivõime kasvatamisel Eesti turul,“ lisas Kalda.

"Mul on väga hea meel võimaluse üle jätkata taristuehituse valdkonnas ja panustada oma seniste kogemuste ning teadmiste baasilt TREV-2 Grupi arengusse,“ lausus ettevõtte juhatuse esimehe ametisse astuv Sven Pertens. "Olen veendunud, et koostöös hästitoimiva meeskonnaga suudame näidata häid majandustulemusi ning ettevõtte turupositsiooni tugevdada,“ lausus ta.

AS-i TREV-2 Grupp põhitegevusalad on teede, sildade ja raudteede ehitus, teehoole, keskkonnaehitus ja maavarade kaevandamine. Ettevõttes töötab ligikaudu 400 inimest.

Tänavu märtsis omandas Baltimaade suurim era- ja riskikapitali ettevõte AS BaltCap East Capital Exploreri käest täiendavad 38 protsenti AS-i TREV-2 Grupi aktsiatest, omades seeläbi ettevõttes ligi 75 protsendiga enamusosalust.