"Taimo Murer ja Tarvo Kuusk on kontserni tütarfirmades tõestanud end väga heade oma valdkonna ekspertidena ja on loogiline areng, et nad võtavad juhtimisvastutuse ka grupi tasandil," lausus TREV-2 Grupi nõukogu esimees Gert Tiivas.

Tarvo Kuuse vastutusvaldkonnad on TREV-2 Grupis keskkonnaehitus, teede hoole, maavarade kaevandamine ning liikluskorraldusvahendite tootmine. Taimo Murer vastutab kontsernis insenerehituse, teede ehituse ning asfaldi tootmise ja paigaldamise valdkondade eest.

Seni oli TREV-2 Grupi juhatus kaheliikmeline, millesse kuulusid juhatuse esimees Erki Mölder ning finantsdirektor Rein Rätsep. Nii Tarvo Kuusk kui Taimo Murer on grupi insenerehituse ja teede hoolde tütarfirma Teede REV-2 juhatuse liikmed. Tarvo Kuusk on lisaks keskkonnaehituse tütarfirma Taskar juhatuse liige.

TREV-2 Grupi juhatuse esimees Erki Mölder lahkub ettevõttest 31. märtsil. Uue juhatuse esimehe leidmiseks korraldab ettevõte sihtotsingu. Kuni uue juhatuse esimehe ametisse astumiseni täidab juhatuse esimehe kohuseid Rein Rätsep.