“Nõukogu hinnangul on Rein parim inimene juhtima taristuehituskontserni, mille eesmärgiks on olla oma valdkonna liider. Rein on viimase kahe aasta jooksul finantsjuhina mänginud olulist rolli AS-i TREV-2 Grupp kujundamisel tänapäevaseks ja kasumlikuks ettevõtteks. Mul on hea meel, et meil on ühtlaselt tugev ja hästi koos töötav juhatus," ütles TREV-2 Grupi nõukogu esimees Gert Tiivas.

TREV-2 Grupi juhatuse esimehe Rein Rätsepa sõnul näeb ta oma peamiste eesmärkidena grupis senialustatu jätkamist ning kontserni kasumlikkuse jätkuvat parandamist.
2 Grupi finantsjuhi ja juhatuse liikme ametikohal 2013. aasta mais. Rein Rätsep on varem töötanud erinevates ettevõtetes finantsjuhina ning pikemalt panganduskontsernis SEB. Rein Rätsepal on bakalaureusekraad rahvusvahelises ärijuhtimises.

TREV-2 Grupi juhatus on kolmeliikmeline. Lisaks esimehele kuuluvad juhatusse Taimo Murer ja Tarvo Kuusk. Taimo Murer vastutab kontsernis insenerehituse, teede ehituse ning asfaldi tootmise ja paigaldamise valdkondade eest. Tarvo Kuuse vastutusvaldkonnad on TREV-2 Grupis keskkonnaehitus, teede hoole, maavarade kaevandamine ning liikluskorraldusvahendite tootmine.

TREV-2 Grupp on taristuobjektidele ja rajatistele keskendunud ehitusettevõtete kontsern, millesse kuulub viis tütarettevõtet. Grupi ettevõtetes töötab kokku ligi 400 inimest.