Johnsonit kutsutakse triljoni dollari naiseks. Ta võtab vaikselt üle tegevjuhi kohta oma isalt Edward C. Johnson III, kes on pärast 60 aastat ettevõttes töötamist pensionile minemas. Fidelity portfellis on 2,1 triljoni dollari eest varasid ning nad haldavad 20 000 ettevõtte ja 25 miljoni ameeriklase pensioni- ja säästufonde.

Abigail Johnson sündis 1961. aastal Bostonis ja ta sai bakalaureusekraadi kunstiajaloos 1984. aastal. Oma magistrikraadi sai ta aga juba Harvard Business Schoolis. Ta liitus Fidelityga analüütiku ja portfellihaldajala 1988. aastal. Esimene juhiks edutamine toimus 1997. aastal ning sellest ajast alates on ta pidevalt karjääriredelil kõrgemale roninud. Ta nimetati 2012. aastal Fidelity presidendiks ning 2014. aastal tegevjuhiks.

Fidelity rajajaks oli 1946. aastal naise vanaisa Edward Johnson II.

Abigaili 86-aastane isa astub juhtimisest kõrvale samm-sammu haaval. Ta plaanib jääda tütrele konsultandiks ning ka nõukogu liikmeks. Ta kavatseb ka firma Bostoni kontoris tööl käimist jätkata.

Tütar Abigail Johnson jätkab aga Wall Streetil domineerimist. Tema käes on finantsmaailma üks mõjuvõimsamaid positsioone. Wall Streeti mõjukate naiste seas on ta viimastel aastatel olnud esikohal. Teda peetakse ka finantsmaailma 15 mõjuvõimsama inimese sekka kuuluvaks.

Naise enda varanduse väärtuseks loetakse 12 miljardit dollarit.