Ühise Betsafe’i brändi all hakkavad tegutsema kõik Betsson Groupi litsentseeritud operaatorid Balti riikides – Eestis ja Lätis Triobet ning Leedus TonyBet. Üleminekuga saab Betsafe’ist ainus kõikides Balti riikides litsentseeritud rahvusvaheline online hasartmänguportaal.

Betsafe’i Balti riikide turundusdirektori Kaido Ulejevi sõnul avab Betsson Groupi juhtiva brändi, Betsafe’i kasutuselevõtt uusi võimalusi äri arendamiseks nii Eestis kui ka Balti riikides laiemalt ning on ettevõtte jaoks oluline samm.

„Ühise rahvusvahelise kaubamärgi kasutusele võtmine loob olulist uut sünergiat nii grupi tasandil kui ka Balti riikides ning võimaldab meil pakkuda klientidele veelgi paremat valikut,” lisas Ulejev.

Kuna tegu on tema sõnul brändingu seisukohalt mastaapse ettevõtmisega, siis alustati järk-järgulise üleminekuga uuele kaubamärgile juba veebruaris, et anda ka klientidele aega uue brändiga tutvust teha. „Jätkame tuntud kvaliteedis, kuid täiendavalt avanevad klientide jaoks Betsafe brändi kasutuselevõtuga erinevates tootesegmentides lisavõimalused,“ ütles Ulejev.

„Eesti vanima spordiennustusportaalina jätkame ka uue kaubamärgi all tegutsedes Eesti spordi suurtoetajana. Paneme tänavu juba seitsmendat aastat järjest suursponsorina õla alla Eesti Jalgpalli Liidu tegevusele ning toetame korvpalli ja teisi armastatud spordialasid. Lisaks Eesti tippudele võime end uhkusega nimetada nüüd muuhulgas ka Inglismaa tippklubi Manchester City suursponsoriks, kellega Betsafe on koostööd teinud juba aastaid,” lisas Ulejev.

Spordiennustus- ja hasartmänguportaal Betsafe on enam kui 11-aastase ajalooga üks juhtivaid turuosalisi Põhjamaades ning omab tugevat positsiooni Ühendkuningriikides ning mitmetes Ida- ja Kesk Euroopa riikides. Bränd toodi esmalt turule Norras 2006. aastal ning kuulub alates 2011. aastast Stockholmi börsil noteeritud Rootsi ettevõtte Betsson AB gruppi. Betsafe pakub suurt hulka spordiennustust, online-pokkerit, mitmeid veebipõhiseid osavus- ja õnnemänge ning online-kasiinot.