Jalgpallilegend Diego Maradona teatas esmaspäeval, et on valmis kandideerima Sepp Blatteri asemel FIFA uueks presidendiks.

Triobeti ennustuskoefitsiendid Maradonale edu siiski ei ennusta. Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusjuht Kaido Ulejev ütles, et Maradona võimalused tõusta FIFA uueks presidendiks on väga väikesed.

"Samas, kui panustada sellele, et jalgpallilegend Maradona võidab FIFA presidendivalimised, saaks raha tagasi 250-kordselt. Panustades näiteks 10 eurot, saaks Maradona õnnestumise korral tagasi 2500 eurot," rääkis Ulejev.

Triobeti analüütikute infole toetudes ütles Ulejev, et väga suure täenäosusega valitakse FIFA uueks presidendiks Jordaania prints Ali Bin Al Hussein, kes edastab napilt Michel Platinid. Koefitsiendid: prints Ali Bin Al Hussein 2.00 ja Platini 3.20.

Triobeti analüütiku andmetel olid väga head võimalused saada FIFA uueks presidendiks ka endisel maailma parimal jalgpalluril Luis Figol, kes siiski loobus vahetult enne valimisi kandideerimast.

Ulejevi sõnul on panuseid tehtud ka selle kohta, et Sepp Blatteri järeltulijaks võiks saada teiste hulgas ka Lionel Messi, aga see tõenäosus on praktiliselt olematu (koefitsient 750).

FIFA kauaaegne president Sepp Blatter teatas 2. juunil, neli päeva pärast viiendaks ametiajaks valituks osutumist, et taandub.

Triobet on spordiennustust, online-pokkerit ning mitmeid veebipõhiseid osavus- ning õnnemänge pakkuv ettevõte, mis kuulub Stockholmi börsil noteeritud ning enam kui 50-aastase ajalooga Rootsi ettevõtte Betsson AB (OMX: BETS B) gruppi.