Triobeti uue tegevjuhi Ilze Jansone sõnul võtab uus juhtkond üle hästi toimiva spordiennustus- ja meelahutusportaali, mis on turuliider Eestis.

“Omades pikaajalist kogemust nii Venemaa, Suurbritannia kui ka Läti spordiennustusäris, võin oma kogemuse põhjal öelda, et Triobetil on suurepärased väljavaated nii Eestis kui ka Balti riikides positsiooni veelgi tugevdada. Eesmärgiks on tõusta Baltimaade suurimaks spordiennustusäriks ja selle eesmärgi täitmiseks uus juhtkond tööle võetigi,” selgitas Jansone.

Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusdirektor Kaido Ulejev ütles, et Triobet pakub täna suurimat valikut spordiennustus, online-pokkeri ja veebipõhiseid osavus- ning õnnemänge turul. "Eesmärk on Triobeti teenuste ja tooteportfelli arendamine ning täiendamine, et pakkuda kasutajatele veelgi mitmekülgsemat mänguvalikut,“ ütles Ulejev.

Triobeti uuel tegevjuhil Ilze Jansonel on muuhulgas varasem kogemus Venemaa ühest suurimast spordiennustusettevõttest Liga Stavok ning spordiennustusportaalist ja börsiettevõttest Sportingbet, mis on tegev 26 riigis. Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusdirektor Kaido Ulejev on töötanud 12 aastat Ekspress Grupi erinevates ettevõtetes ning tõi 2013. aastal nii Eestis kui ka Lätis edukalt turule Eesti börsifirma Olympic Entertainment Groupi kaubamärgi OlyBet.

Triobet on spordiennustust, online-pokkerit ning mitmeid veebipõhiseid osavus- ning õnnemänge pakkuv ettevõte, mis kuulub Stockholmi börsil noteeritud ning enam kui 50. aastase ajalooga Rootsi ettevõtte Betsson AB (OMX: BETS B) gruppi. Triobet on Eesti Jalgpalli Liidu suursponsor.