Teise koha võitis samuti EBSi üliõpilaste ettevõte, Wolfprint 3D. Žürii sõnul läks võit neile, kelle tootel on lisaks heale ja läbimõeldud ärilisele poolele ka suur sotsiaalne ning hariduslik väärtus.

Elcons tegeleb noortele elektroonikakonstruktorite tootmisega. Juba praegu oskavad noored suurelt mõelda, ettevõtte kõige lähem eesmärk on aga koolitundide elavdamine. Ettevõtte asutajateks on EBSis ärijuhtimist õppiv Rauno Saar ja Tallinna Tehnikakõrgkoolis masinaehitust õppiv Jaanus Ehrlich, ebsikatest on tiimiga ühinenud Kerli Tamm, kes tegeleb finantsilise poole ning IT-ga, Kirke Metsa, kes tegeleb turundusega ning Aivar Peenmaa arendajana.

Et tegemist on tootmisega tegeleva ettevõttega, ei ole firma stardikulud just kõige madalamad ning peale auhinnaraha võitmist saab sellest takistusest kindlasti kiiremini üle. Esmaste sihtrühmadena oma toodetele nähakse huviringe ja koole. Saare sõnul "läheb toode kindlasti ka jaemüüki ja ekspordiks, kuna Eesti turg jääb paratamatult antud toodetele väikeseks." Samuti on juba käimas arendustööd esimeste lihtsate ning odavate robotite kallal, mida oleks võimalik ise kokku panna.

Ettevõtte sotsiaalse ja haridusliku missiooni võtsid kohtunikud kokku lausega "Get kids away from iPad-s". Žürii sõnul on ühelt poolt tegemist vahendiga, mis aitab efektiivselt omandada keerulisi teadmisi ja oskusi. Teiselt poolt peaks toode panema noori, kelle jaoks tehnoloogiast on saanud igapäevane kaaslane, mõtlema ka sellele, mis on helendavate ekraanide ja nuppude taga.

Rauno Saare sõnul töötab „nende tiim hämmastavalt hästi, arvestades seda, et koos on toimetatud nii vähe aega. Uudsetest ideedest ning lahendustest puudust ei ole ega paista tulevat,“ lisab ta. Samuti toob ta välja „mõnusa kindlustunde, mida pakub teadmine, et alati leiab koolist kellegi, kes teab kõike mingist valdkonnast.“

Wolfprint 3D tegeleb 3D-printimise ja -modelleerimisega. Kindlasti on tegemist valdkonnaga, mis omab suurt tulevikku nii kõrgtehnoloogias, tööstuses kui popkultuuris. Globaalses meedias on suure tähelepanu osaliseks saanud Wolfprint 3D veel sündimata lapse 3D- printimine, mis annab vanematele võimaluse last näha ja tundma õppida juba nädalaid ja kuid enne lapse sündi. Täna on juba algus pandud ka 3D skännerite tootmisele. Ettevõtte asutajaliikmed on Timmu Tõke ja Haver Järveoja.