Ettevõte on viimased rendiautodena kasutatud 11 sõiduautot Opel Astra ning viis bussi pannud müüki, andes eraisikutele ja firmadele võimaluse need oma uuemate Toyota Avensiste vastu soovi korral välja vahetada.

Vahetusena saadud Toyota Avensised siirduvad aga Tulika taksoautode parki.

Tulika Grupi juhatuse esimees Mati Saar ütles arileht.ee-le, et lõpetamise põhjused on puhtalt majanduslikud - turg on väike, renditeenus on hooajaline ning annab teenimisvõimalust põhiliselt maist augustini. Samuti soovib Tulika keskenduda oma põhitegevusele ehk taksoteenuste pakkumisele.

Paralleelselt rendiautodega on Tulika müüki pannud 20 Opel Omega tüüpi taksoautot, mis on juba asendatud uute Toyota Avensistega.

Tulika plaanib 2010. aasta keskpaigaks vahetada välja kõik Opeli kaubamärki kandvad sõidukid Toyota kaubamärgi vastu ning selleks tuleb maha müüa veel 55 Opel Omega tüüpi taksoautot.

Automargi vahetamise põhjuseks on asjaolu, et General Motors lõpetas Opel Omega tootmise ning kuna Opelite müüja Ascar kuulub samasse gruppi Toyotade müüja Amserv Autoga, siis kergendas see ettevõttele uue automargi valikut.

Saare sõnul on Tulika Takso oma tegevuse vältel soetanud uusi autosid salongist, müües kasutatud autosid kohalikul turul, põhiliselt aga Eestist väljapoole. Autode väljavahetamise näol on tema sõnul tegemist samuti autode müügiga, millele on lisaks pakutud täiendav võimalus teha vahetuskaupa.

Tulika Rent on tegutsenud lühiajalise (kuni kuu aega) autorendi turul alates 2000. aastate algusest. Ettevõtte autode arv on ulatunud kuni 30 sõidukini. Alates 2007. aastast on Tulika Rent mahtusid vähendanud, millega kaasnes ka sõidukite arvu vähenemine.

Tulika Takso kaubamärgi all sõidab hetkel 180 taksot.