Silk Road oli Ross Ulbrichti loodud anonüümne ja krüpteeritud teenus, läbi mille müüdi peamiselt keelatud asju: relvad, narkootikumid, võltsraha, varastatud krediitkaartide andmed, kemikaalid, meditsiinikaubad, teenuseid jne.

FBI pidas Ulbrichti kinni 2013. aastal peale aastast jälitustööd. Vahistamise hetkel oli Ulbricht 29-aastane ning vahele jäi ta sellega, et püüdis palgata palgamõrvarit, kes tapaks teda ähvardanud Silk Roadi liikme. Palgamõrvar, kellega Ulbricht ühendust võttis, oli hoopis FBI agent.

Tollel hetkel oli mehel kogunenud 144 000 bitcoini, kusjuures ühe bitcoini hind oli toona ligikaudu 180 dollarit. Hetkel maksab üks bitcoin 17,835.31 dollarit. Kui mees poleks vangi läinud, oleks ta vara hetkel väärt 2 568 284 640 dollarit.

Kui Ulbricht arreteeriti, külmutas FBI ta kontod. Kusjuures lisaks temale arreteeriti ka osad uurimise juures olnud FBI agendid, kes varastasid arestitud bitcoine ja püüdsid neid turul maha müüa. Ulbricht võitles, et saaks bitcoinid endale jätta, kuid kohtunik keeldus. Mehele mõisteti eluaegne vanglakaristus ja FBI sai loa müüa maha kogu arestitud vara, mis oli müügi hetkel väärt 48 miljonit dollarit.