Arhitektuurimälestis Villa Eha on täiuslikkusele püüdlev suurejooneline elamu, mis on loodud ajaloolise hoone ja elukeskkonna terviklikkust silmas pidades. „Valminud on hoone, mis vastab elanike kõrgeimatele nõudmistele,” kommenteeris Real Kinnisvara juhatuse liige Ivar Piirsalu. „Terviklik lähenemine arendusprojektile tähendab seda, et on leitud tasakaal asukoha, suursuguse arhitektuuri ja väärikate materjalide vahel. Samuti pöörame suurt tähelepanu hinnalistele arhitektuursetele pisidetailidele, mis sageli ära ununevad. Miljöösse sulanduva elamu puhul on väärikalt lahendatud nii haljastus, parkimine sõiduautodele kui vabaaja veetmise võimalused suurel krundil nii pere noorematele kui vanematele.”


Esinduslik Villa Eha on arhitektuurimälestis, mille on 1945.-1946. aastatel kavandanud arhitekt Nikolai Kuzmin. Funktsionalistlike joontega kapitaalse kivihoone juures on säilitatud kõik iseloomulikud detailid – stukk-reljeefid fassaadil, karniisid, plaatrõdud, õhulised metallist reelingpiirded, endisaegses võtmes trepikojad.


Villa Eha asub Tallinna kesklinna miljööväärtuslikus piirkonnas põlise Kassisaba asumi vaiksel kõrvaltänaval. Linna kesksed väljakud ja pargid paiknevad Villa Ehast kõigest 10-minutilise rahuliku jalutuskäigu kaugusel.


„Tänane kinnisvaraostja on tüdinenud ilmetutest ja iseloomuta anonüümsetest karpidest. Tänane ostja vajab midagi, mis annab kodu lõhna ja maitse juba esimesel silmapilgul,” iseloomustas Piirsalu uue elamu väärtuseid. „Villa Eha renoveerimisel on ellu viidud kompromissitult parimad ja kvaliteetseimad lahendused väärtustades ajaloo pärandit ja väärikat arhitektuuri tagades seeläbi lugupidamist vääriva parima võimaliku tulemuse.”


Arendajast


Real Kinnisvara on Eesti kapitalil põhinev arendus- ja vahendusettevõte. Real Kinnisvara varasemad edukad renoveerimisprojektid Tallinnas on Pilve 5, Koidu 61/Luha 2, Terase 13/Hõbeda 2 ja Salme 26.