Bankrate uuris avalikke raporteid ning koostas ülevaate lisaks Zuckerbergile kaheksast miljardärist, kellel eluaastaid alla 40.
Osa neist on oma vara pärinud, kuid suurem osa jätkab vara teenimiseks tõsist tööd erinevates valdkondades.

1. Mark Zuckerberg, 29a
Tema netovara väärtus on umbes 28,5 miljardit dollarit. See annab talle Forbesi maailma rikkamate inimeste edetabelis 21. koha.

2. Dustin Moskowitz, 29a
Netovara väärtus üle 6,5 miljardi dollari.
Töötas koos Zuckerbergiga Facebookis selle algusaastatel. Pärast Facebookist lahkumist 2008. aastal asutas tarkvarafirma Asana.

3. Scott Duncan, 31a
Netovara väärtus umbes 6,5 miljardit dollarit. Päris vara oma isalt Dan Duncanilt, kes asutas energeetikafirma Enterprise Products. On vara kasvatanud aktsiahinna tõusuga enam kui 800 miljoni dollari võrra.

4. Eduard Saverin, 32a
Netovara väärtuseks 4 miljardit dollarit. Rikkast perest pärit Saverin kaebas Zuckerbergi kohtusse, sest ei saanud Facebooki asutamisest kasu. On endiselt ettevõtte aktsionär.

5. Albert von Thurn und Taxis, 30a
Vara väärtuseks 3,8 miljardit dollarit. Saksa prints, kes päris oma miljardid 18. sünnipäeval 2001. aastal.

6. Robert Pera, 36a
Netovara väärtuseks hindab Bankrate 2,7 miljardit dollarit. Pärast Apple’s asutas ta enda ettevõtte, mis tegeleb traadita interneti pakkumisega arenevatel turgudel. Ubiquiti Networks läks börsile 2011. Aastal, tehes Perast noore miljardäri.

7. Sean Parker, 34a
Napsteri kaasasutaja netovara väärtus on enam kui 2,5 miljardit dollarit. Lisaks on ta varakult investeerinud tehnoloogiafirmadesse nagu Facebook ja Spotify.

8. Fahd Hariri, 33a
Liibanoni viimase peaministri Rafic Hariri poja netovara väärtus on umbes 1,2 miljardit dollarit. Lisaks isalt päritud varale tegutseb ta ise edukalt ehituse, kinnisvara ning investeeringute vallas.

9. Ayman Hariri, 35
Liibanoni viimase peaministri Rafic Hariri poja netovara väärtus on umbes 1,2 miljardit dollarit. Sarnaselt vennale päris ta osa oma isa varandusest. On ehituse, telekommunikatsiooni ning kinnisvaraga tegeleva konglomeraadi Saudi Oger nõukogu liige ning valvab ehitusdivisjoni tegevuse üle.