Ühendatud Piletid AS tegevjuhi Kristjan Konksu sõnul tehti WebPartner OÜga koostööd seni juba mitu aastat. „WebPartner OÜ on olnud Ühendatud Piletid ASi tugev konkurent ja samas ka hea koostööpartner näiteks Tallinna ja Harjumaa uue e-pileti süsteemi arendamisel. Meie senine koostöö oli efektiivne, mistõttu leidsime, et ühtse ettevõttena saame veelgi tõsta teenuse kvaliteeti Eestis ning liikuda koos edasi välisturgudele,“ selgitas Konks.

Liitunud ettevõtete ühiseks nimeks jääb Ühendatud Piletid AS. WebPartner OÜ senine juht Ado Are jätkab edaspidi Ühendatud Piletid AS arendusjuhi ja juhatuse liikmena.

Ado Are sõnul on kahe ettevõtte liitumise järel esimeseks suureks ühisprojektiks Rootsi Gotlandi maakonna piletisüsteemi arendamine. Ta lisas: „Kahe tugeva kompetentsiga ettevõtte liitmine loob hea valmisoleku nii teenuse eksportimiseks kui ka ühtse elektroonilise ühistranspordi piletisüsteemi kasutamiseks üle Eesti.“

Ühendatud Piletid AS on seni olnud Tallinna, Tartu, Elektriraudtee ja Harjumaa ühistranspordi piletisüsteemide arendaja ja haldaja, samuti müünud kalastuskaarte, muuseumide, spordiasutuste ja koopiapileteid.

WebPartner OÜ tegeles Eesti maakondade piletimüügisüsteemide ja –tarkvaraga, sh Harjumaal, Tartumaal, Viljandimaal, Pärnumaal ja mujal.