Soodsaima elektripaketi leidmiseks korraldas Energiaturg.ee kolmandat korda elektriostu ühiskampaania Energiatunnel, mille eesmärk on saada elektrimüüjatelt parimad pakkumised ja vahetada elektrileping parema vastu. Tarbijad saavad pakkumiste ärakasutamiseks liituda Energiatunneliga kuni 25. maini tasuta ja täiesti kohustustevabalt Energiaturg.ee kodulehel.

„Mitmed müüjad osalesid kampaanias esmakordselt, mis näitab, et Energiatunnelis nähakse potentsiaali uute klientide võitmiseks. Hinnapakkumised tulevad seekord elektrimüüjatelt Inter RAO Eesti OÜ, Imatra Elekter AS ja 220 Energia OÜ,“ ütles Energiaturg.ee tegevjuht Pirmin Tamm.

Tamm ütles, et avalike hinnakirjade järgi pole avatud turul nii soodsaid börsihinna marginaale pakutud. „Kuna börsihinnaga paketid on Eestis olnud seni soodsaim variant, siis avaneb võimalus sõlmida väga headel tingimustel lepinguid. Praegu pakutavast keskmisest marginaalist on Energiatunneli pakkumised 28-34% odavamad ning senistest avalike hinnakirjade soodsaimatest pakkumistest on Energiatunneli hinnad 13-21% odavamad.“

Samuti on Tamme sõnul Energiatunneli fikseeritud pakkumised väga heal tasemel, tänasest keskmisest tasemest 6% soodsamad. Ka äritarbijatele on portaalis suurepärased marginaalid, väikestele ja keskmistele ettevõtetele keskmisest 50% soodsamad.

Täpsed Energiatunneli pakkumised avalikustab Energiaturg.ee 26. mail, mil kõik, kes portaali sisse logivad, saavad sõlmida lepingu mai lõpuni, tarne algusega 1. juulil 2014.