Lehman Brothers ei olnud 2008. aastal pankrotis,“ ütles ta neljapäeval New Yorgis Manhattanil ühel konverentsil esinedes. Veidi kauem kui 30 minutit kestnud kõnes, näitas Fuld välja nostalgiat Lehman Brothersi ja oma karjääri vastu Wall Streetil.

Ta viskas nalja, öeldes, et ta ei tarbi enam alkoholi. Samas muuutus ta emotsionaalseks, meenutades, kui halvasti ta tundis end Lehmani panktori järel. Oma kommentaarides ei olnud ta alandlik ega kahetsev. Ta süüdistas finantskriisis paljude halbade asjaolude kokku sattumist ja märkis, et Lehmani kokku vajumine oli suuresti väljapool tema kontrolli.

„Ükskõik, mida te kuulete Lehmani riskijuhtimisest, oli meil 27 000 riskijuhti, kes kõik olid Lehmani aktsionärid,“ ütles ta viidates toonastele panga töötajatele, kes olevat olnud ka aktsionärid.

Lehman Brothers palus 15. septembril 2008 pankrotikaitset olles püüdnud nädalavahetusel läbi rääkida suurpankade juhtide ja kõrgete valitsuse ametnikega panga päästmist. Kõnelused ebaõnnestusid.

Pankrot tõi kaasa laialdase paanika finantsturgudel ja viis lõpuks maksumaksjate raha eest meeletute summade eest Wall Streeti päästmisele.

Fuld süüdistas tema ettevõtte hävimises kõiki panga vastu spekuleerijatest kuni valitsuseni.

Neljapäeval kaitses ta taas oma otsuseid, öeldes, et need baseerusid informatsioonil, mis tal oli tol ajal.

Nüüd juhib Fuld väikefirmat Matrix Advisors.