„Ülemiste City eesmärk on pakkuda linnakus asuvate ettevõtete töötajatele infrastruktuuri, mis säästab nende aega ning ka raha,” ütles Ülemiste City juhatuse esimees Gunnar Kobin. „Käesoleva aasta lõpus töötab Ülemiste Citys 2500 inimest, kes moodustavad Ülemiste Kaubanduskeskusele arvestatava kliendibaasi, mistõttu on sellise koostööprojekti käivitumine igati loogiline,“ ütles Gunnar Kobin.
Lepingute sõlmimine kaubanduskeskuses asuvate kauplustega on täies hoos. Käesolevaks hetkeks on kokkulepped allkirjastamisel Sportlandi, Timberlandi, 100% Sports, Juku Mänguasjakeskuse, Kaks Karu Beebimaailma, Ideaal Kosmeetika, Mustangi, Tofre Lillede, Reno, Salamanderi, Kuldan Juveeliäri, Zico Decoration, Zico Cafe, T-Särgipoe, Galandia Juveeli, La Senza, Reserved, Cropptown, Photopoint, Expressions Accessories, Aroomipoe, Effect68, Spice Ice ja Levi's Store`iga. Septembri jooksul loodab Ülemiste City vormistada vastavad kokkulepped kõigi suuremate Ülemiste Kaubanduskeskuse kauplustega. Kliendikaardi soodustused on kaupluste lõikes erinevad, enamasti on nad sama suured konkreetse kaupluse kliendikaardile antavate soodustustega ning jäävad 5-20% vahele.

Ülemiste Kaubanduskeskus (www.ulemiste.ee) on 48 000m² üldpinnaga üks Eesti suurimaid kaubanduskeskusi, kus tänase päeva seisuga on 150 erinevat kauplust või teenindusasutust.