„Need sadeveeluugid, mis poes on, need lihtsalt löövad vett üles,“ ütles Pärnits Ärilehele.

Selliseid olukordi on neil Pärnitsa sõnul enne ka olnud. „Mitte tihti, aga võib-olla aastas korra või kahe aasta jooksul ükskord, aga jah, see on linna sadeveega seotud. Muud ma ei tea praegu,“ ütles Pärnits, kes ise viibib praegu Eestist eemal.

„Kunagi me lootsime seda, et kui siin Kadriorus tehti uus sadevete torustik, et see likvideerib olukorra. Võib olla ta nagu tegi lihtsamaks. Täna on esimene kord kui see pärast seda juhtus,“ lisas Pärnits.

Pärnitsa sõnul ei saa nemad midagi teha. „Seda ka nagu ei tohiks, et kõik luugid keskusest ära elimineerida või betooni täis valada. Siis ei saaks ju torustikke puhastada.“

Pärnits leidis Ärilehega rääkides, et eks sellised asjad on elu üks osa ja tema väga suurt traagikat ei näe. „Võibolla mõni ütleb siin, et tohutu häving kaupmeestele. Seda kindlasti siin ei ole,“ kinnitas ta.

„Asju võib vaadata väga negatiivselt, võib vaadata ka realistlikult. Ei tasu üle võimendada,“ leidis ta. „See nüüd mingi maailma ots ei ole, mis juhtus. Elu läheb edasi.“

Praegu tegeletakse aktiivselt vee koristamise ja keskusest välja saamisega. „Järgmine nädal vanalüüsime natuke rohkem, kas on meil veel midagi teha või mitte,“ lisas Pärnits.

Pärnits leiab, et süüdistama ei peaks selles õnnetuses kedagi. „Loodus lihtsalt mängib vahel vingerpusse.“