Konkursi võidab see, kes määratud aja jooksul kõige paremaid tulemusi saavutab, mitte see, kelle äriidee või äriplaan parim on.
Konkursi korraldajad kutsuvad üles oma meeskonda kirja panema. Täpse idee peale saab ka hiljem mõelda, sest selles aitavad ka maakondade spetsialistid.

Korraldajate meeskonna kinnitusel on tagasiside maakondadest olnud projektile väga positiivne, sest majanduse oukorra parandamiseks muid võimalusi ei ole ning tuleb end kätte võtta ja ise tegema hakata. Esimeseks sammuks tuleks luua töökohti erinevates kohtades.

Milline peaks see äri siis olema? Paljud ragistavad oma ajusid, et mõelda välja uut Facebook’i või Skype’i, aga ei ole mõtet raisata aega teiste kopeerimisele. Pigem võtke aega ja mõelge, mida oskate kõige paremini teha ja mis teile kõige rohkem meeldib. Kui midagi sellist teha piisavalt kaua, saavutate selles meisterlikkuse.

Nii et tudeng, kuidas on, kas lood ise oma kärjääri või jääd ootama, et seda Sinu eest tehakse? Registreeri oma meeskond veebis ja tee oma unistused teoks.

Registreerida saab end aadressil www.loomaakonnaheaks.ee.

Konkurssi korraldab Meepott OÜ ning seda rahastab Euroopa Liit.