Mitmed allikad annavad teada, et viis peategelast on astunud olulise sammu, et seriaal saaks veel kaks hooaega jätkuda. Nimelt olid Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar ja Simon Helberg nõus oma palgas tegema olulise järeleandmise, et leitaks raha kahe hiljem liitunud näitleja Mayim Bialiku ja Melissa Rauchi palga tõstmiseks.

Seriaalis osalejate täpsed palganumbrid ei ole teada, kuid väidetavalt teenivad viis seriaalis algusest alates mänginud peategelast igaüks miljon dollarit episoodi kohta. Nüüd räägitakse, et igaüks oli nõus andma oma palgast ära 100 000 dollarit. Lihtne tehe annab kokku 500 000 dollarit ning see tähendab, et Bialik ja Rauch said mõlemad juurde 250 000 dollarit osa kohta. See tähendab neile mõlemale nüüd kokku 450 000 dollarit. Ei ole küll võrdne, aga algus seegi.

See liigutus tähendab, et üliedukas seriaal saab ka 11. ja 12. hooaja. Warner Bros'ile ning CBS-ile on tegu väga võimsa rahamasinaga. Meenutagem, et samamoodi üheskoos ajasid oma palgaasju ka kunagise hittseriaali „Sõbrad" näitlejad.