Kevin Greeni (53) elu on olnud põnev kui ameerika mäed. Veel 1984. aastal oli ta püsiva elukohata ja peamiselt tänaval elav düslektik (vaeglugeja), kuid enda sõnul võttis siis pähe enesehaletsemine lõpetada. Ta saigi ameti piimafarmis ning töötas end mõne aastaga üles farmi juhatajaks. Juba seda võib pidada edulooks, kuid Green ei peatunud.

Olles otsustanud saada tõeliselt rikkaks jätkas ta õpinguid. 1999. aastal sai Green stipendiumi, et uurida erakordsete saavutustega inimeste isikuomadusi. Ta intervjueeris suurt edu saavutanud ini-mesi, teiste hulgas Bill Gatesi ning sir Richard Bransonit. Oma uurimistöö käigus proovis Green tuvastada läbivaid jooni, mis on erinevatel inimestel aidanud saavutada edu.

Uskumine universaalsesse eduvalemisse äris oleks liiga naiivne, kuid vähemalt enda jaoks leidis Green selle, mida otsis – tee jõukuseni. Oma uurimustöö järeldusena leidis Green, et peamiseks isikuomaduseks edu saavutamisel on visadus. Järeleandmatult edasi pürgimine on see, mis viib tu-lemuseni. Inspireerituna vestlustest oma eeskujudega alustas ta investeerimist kinnisvarasse. Esime-sest kinnisvaraostust alates on ta suutnud viieteistkümne aastaga kasvatada tänaseks oma portfelli enam kui 700 elamuni ning teinud endast 50 miljoni euro turuväärtusega kinnisvaramagnaadi.

Kui algul innustas Greeni unistus jõukusest, siis viimastel aastatel nimetab ta ennast sotsiaalseks ettevõtjaks, sest soovib anda omalt poolt panuse järgmise põlvkonna ettevõtjatele, jagades avameel-selt isiklikke teadmisi ja tähelepanekuid. Nii nõustabki Green Walesi valitsust selles, kuidas viia ettevõtlikkus koolidesse ning aitab ka planeerida Ühendkuningriigi kõrgharidust.

Oma edukuse kohta ütleb Green lihtsalt: „Richard Branson ütles mulle, et ma ei raiskaks sekunditki oma elust. Ta oli tavaline inimene ja see pani mind mõtlema, et suudan teha sama. Olen lihtsalt jär-ginud tema ellusuhtumist ning püüdnud kasutada temale edu toonud põhimõtteid.“