Nimelt oli üks BMW-d juhtinud naine teinud Connecticuti osariigis kiirteel kahtlaseid manöövreid ning pidi Slattery sõnul äärepealt põhjustama tema Range Roveri teepiirdesse paiskumise, kirjutas CNBC.

Neli päeva hiljem märkas Slattery samasugust BMW-d ning asus autot jälitama. Sõit lõppes ühes parkimismajas, kus Slattery oli BMW-d juhtinud naise sõnul tema peale karjuma hakanud. Naine oli endast väljas ja kutsus politsei.

Slattery sõnul soovis ta, et BMW juht tema käest vabandust paluks. Praguseks on Slattery suhtes alustatud menetlust avaliku korra rikkumist käsitleva paragrahvi alusel, kuid tema advokaat on veendunud, et uurimine lõpetatakse, sest kahtlused tema kliendi suhtes ei ole õiged.

Politsei sõnul ei uuri nad Slattery väiteid selle kohta, et üks valge BMW oli neli päeva varem liikluses ohtlikke olukordi tekitanud, sest selleks, et saaks menetlust alustada, pidanuks politseiametnik kõnealust tegevust isiklikult nägema.

Seega pole hetkel ühtegi tõendit selle kohta, et naine, keda Slattery jälitas, oleks olnud sama inimene, kes oli väidetavalt teda ärritanud BMW roolis.