Eesti ettevõtetel on nüüd võimalus tunnustatud meetodite abil hinnata oma kuvandit veebis. Juba mitmetes Euroopa riikides testitud analüüsivorm on värskelt kättesaadav Usaldusväärse Ettevõte koduleheküljel www.usaldusvaarneettevote.ee, kus on võimalik oma ettevõtte maine spetsiaalselt loodud tarkvara abil proovile panna.

Positiivse kuvandi korral kvalifitseerub teie ettevõte sertifikaadile "Usaldusväärne Ettevõte", mille väljastab Kliendi Arvamusuuringute Keskus. Oluline väärtus on aga ka kriitiline tagasiside, mille tuvastavad indikaatorid teenuse kasutajate, tarbijate ja äripartnerite kogemuste põhjal. Iga edukalt analüüsi läbinud ettevõte saab Usaldusväärse Ettevõtte veebilehel elektroonilise visiitkaardi ja kasutajaõigused, mis võimaldavad sisestada firma andmeid, multimeediat jpm.

Kuidas kvalifitseeruda?

Registreerudes tasuta uuringule meie koduleheküljel, saate esimese tagasiside juba mõne päeva jooksul. Positiivsete vastuste korral võetakse teiega ühendust Kliendi Arvamusuuringute Keskuse konsultandi poolt ning väljastatakse ka sertifikaat "Usaldusväärne Ettevõte".

Sertifikaat Usaldusväärne Ettevõte on loodud Eesti ettevõtete maine paremaks hindamiseks ning pidevaks arenguks. Heade näitajate ja eeskujuliku teenuse kvaliteediga ettevõtted paistavad kliendile positiivselt silma nii otsingumootorites kui ka meie keskkonnas.

Jaga
Kommentaarid