Kinnisvara hindamine on vajalik igale kodu ostvale kliendile, seetõttu pakub Uus Maa Kinnisvarabüroo kõigis oma esindustes Swedbanki kliendile hindamisteenust kuni -30% tavahinnakirjast soodsamalt. Uus Maa Kolimisteenused toetab Swedbanki kliente nende vara kolimisel, kinkides kolimisteenust 15% soodsamalt. Muster ja @home sisustussalongid on 15%-lise hinnasoodustusega abiks klientidele oma kodu kujundamisel. Arensi mööblisalongist saab Swedbanki klient omale köögimööblit 20% ja furnituuri -10% soodsamalt soetada.


Lisaks Uus Maa pakkumistele saavad Swedbankist kodulaenu võtvad kliendid kaasa Sinu Kodu sooduskaardi, mis annab hinnavõitu enam kui 30 partneri juures alates ehitustöödest, mööblist, ja aiakaupadest kuni koduvalve ning  varakindlustuseni.


Kõikide Swedbanki Sinu Kodu sooduspakkumistega saab lähemalt tutvuda www.swedbank.ee


„Pank ja kinnisvarabüroo on lahutamatud koostööpartnerid ning nende usaldusväärsus ja pikaajalised kogemused on klientidele väga olulised tegurid,“ lausus koostöökuu kohta Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein. „Lisaks on igale oma koju kolivale ning seda sisustavale kliendile tähtis, et isiklik vara jõuaks turvaliselt uude kohta ja uues kodus oleks hubane ning mõnus elada. Meie koostööpartnerid Uus Maa Kolimisteenused, Muster ja @home sisustussalong ning Arens mööblisalong on tuntud professionaalse teeninduse ning kvaliteetsete kaupade poolest,“ kommenteeris Tiina Shein.


Swedbanki eluasemelaenude osakonna juhataja Anne Pärgma hinnangul on kodu ostjate arv seoses turu atraktiivse hinnatasemega lähiaegadel aktiviseerumas. "Viimasel ajal on majanduslangusega seonduvalt laenutaotlejate arv küll langenud, kuid samas on positiivse vastuse laenutaotlusele saanud 90% taotlejatest. Swedbank on endiselt valmis kodu ostjaid finantseerima ning pakkuma igakülgset laenunõustamist.


Uus Maa Kinnisvarabüroo on olnud Eesti kinnisvaraturu liider vahendus- ja hindamisteenuste osas viimased kümmekond aastat ning omab esinduskontoreid kõigis Eesti suuremates linnades. Uus Maa sidusteenuste hulka kuuluvad peale kinnisvara vahendusteenuse ka kinnisvara hindamine, kolimisteenus, ehitus ja remont, energiamärgise väljastamine ning Uus Maa Invest ostab klientidelt soodsa hinnaga kinnisvara.