Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse liikmetena jätkavad Jaanus Laugus, Mika Sucksdorff, Liisi Sala ja Andrus Soonsein ning uuteks juhatuse liikmeteks valiti turundusjuht Tiina Shein ja Tallinna elamispindade osakonna juhataja Elari Tamm. Juhatusest taandusid Urmas Laur ja Ville jehe.


Tiina Shein ja Elari Tamm on Uus Maas töötanud alates aastast 2004. Nad on tõestanud oma lojaalsust ettevõttelele ning märkimisväärselt kaasa aidanud ettevõtte arengule. Tiina Shein`i panus Uus Maa turunduse- ja kommunikatsioonijuhtimisse on hindamatu. Elari Tamm on tõusnud maaklerist ettevõtte asendamatuks liidriks ning juhib hetkel Uus Maa Tallinna maaklerite  ja kolimisteenuste osakondade igapäevatööd.


Juhatuse esimees Jaanus Laugus`e kommentaar: “ Meil on heameel nimetada ettevõttele uued juhatuse liikmed. Meie ettevõttele on omane kaasav ning demokraatlik mõtteviis, seetõttu laiendame ka juriidiliselt otsustusõigust inimestele, kes praktikas palju ettevõtte saatust määravad. Ühtlasi täname tagasi astunud juhatuse liikmeid nende panuse ja seniste suurte saavutuste eest.”


Uus Maa Kinnisvarabüroo on olnud Eesti kinnisvaraturu turuliider vahendus -ja hindamisteenuste osas viimased kümmekond aastat.