Ligikaudu 1000 ruutmeetri suurune autosalong hakkab müüma vaid Mitsubishi margi autosid, teatas Kaamos Grupp.

„Autosalongide asukohavalikule kehtivad teatud reeglid. Valik langes Tammsaare Ärikeskuse kasuks, kuna see täitis kõik meie kriteeriumid,“ kommenteeris asukohavalikut Silberauto kinnisvara haldamisega tegeleva Hõbevara ASi juhataja Raivo Raidmets.

„Tammsaare Ärikeskus pakub meile piisavalt paindlikku lahendust, samuti on suureks plussiks ärikeskuse paiknemine linna ühel tuiksoonel, mis teeb hoonele erinevate transpordivahenditega ligipääsu lihtsaks,“ lisas Raidmets.

AS Silberauto on ainuke Mitsubishi autode ametlik müügi- ja teenindusettevõte Eestis.

AS Silberauto on Baltimaade suuremaid autondusettevõtteid tegutsedes Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge peaesindusena Eestis ja Leedus ning olles ainus Mitsubishi Motorsi autoriseeritud müügi- ja teenindusettevõte Eestis.

Nord Projekt arhitekti Andres Kariste poolt projekteeritud Tammsaare Ärikeskus on Eesti suurim büroohoone, mille esimene osa ja parkimismaja valmivad 2008. aasta detsembriks, ülejäänud osad 2009. aasta esimeses kvartalis. Kompleks koosneb kolmest erinevast osast, mis on Eesti ühe tuntuma kirjaniku A. H. Tammsaare tegelaste järgi nimetatud Andreseks, Krõõdaks ja Pearuks. Tammsaare ärikeskuses on kokku ligi 800 parkimiskohta.

Projekti arendab Kaamos Kinnisvara OÜ, mis on osa kodumaisel kapitalil põhinevast kontsernist Kaamos Group, mis tegeleb kinnisvaraarenduse, puidutööstuse, ehituse ning teedeehitusega. Kaamos Group tegutseb Eestis, Lätis, Valgevenes ja Venemaal, olles tööandjaks enam kui 600 inimesele.

Kaamos Kinnisvara OÜ tuntuimad arendusobjektid on Tammsaare ärikeskus, Tammsaare K-Rautakesko, Sinikivi tehnopark, Männisalu korterelamud, Jalaka korterelamu Pärnus, Pärnu mnt. 153 büroohoone ja Mäekuninga elurajoon.