Kokku on tänavu kaheksa kuuga müüdud 14033 uut sõiduautot, mida on 3% jagu enam kui mullu samal perioodil. Jätkuvalt on aga kogu autoturul kasvanud uute sõiduautode osakaal, mis tänavu on stabiilselt ületanud 40% piiri.

 Automarkidest püsivad populaarsuse edetabeli tipus jätkuvalt samad nimed: esikohal oli augustis Toyota 223 müüdud autoga, järgnesid Škoda 189 ja Volkswagen 147 autoga. Kuigi Toyota püsib markidest esimesel real, siis kaks enam müünud mudelit tulevad Škoda valikust. Augustis olid nendeks Škoda Octavia ja Škoda Rapid mudelid, vastavalt 71 ja 59 autoga. Kolmandale kohale tõusis Peugeot 208 mudel 53 müüdud autoga. Eelmiste kuudega võrreldes kasvas elektriautode müük ja neid läks kaubaks koguni 35 tükki.

 Tarbesõidukite turul valitseb samuti stabiilne periood ja nii augustis kui ka tänavu kaheksa kuu jooksul on müüdud enam-vähem sama palju sõidukeid kui mullu samadel perioodidel. Augustis müüdi kokku 295 tarbesõidukit. Eelmise aasta seitsme kuuga võrreldes on kasvu napilt 1%. Automarkidest oli augustis edukaim Citroen 58 müüdud sõidukiga, järgnesid Peugeot ja Ford, vastavalt 44 ja 37 tarbesõidukiga. Veokeid müüs enim Volvo (11), edestades Scaniat (9) ja Mercedes-Benzi (7).