Eriti popp on hommikune aeg seitsmest kaheksani,” lausus Vierland. “Tippu pole me veel siiski saavutanud. Praegu külastab meid umbes 300 inimest päevas. Eelmisel talvel ulatus päevane külastajate arv aga kuuesajani, nii et ruumi veel on,” lisas ta. Ujula tuleb oma majandamisel ots otsaga kokku.

Ka Keila tervisekeskuse juhatuse liige Annes Naan ütles, et tervisekeskuse külastajate arv on sel aastal võrreldes eelmise aastaga suurenenud. “Suudame ennast kenasti ise ära majandada,” tunnistas Naan.

Naani sõnul on ta kuulnud, et nii mõnelgi teisel spordi- või vabaajakeskusel samas nii hästi ei lähe. “Tõenäoliselt on mõne objekti rajamisel kliendivoo prognoosid tehtud liialt optimistlikud,” arvas Naan.

Keila tervisekeskus läks ettevõtte juhi sõnul maksma ümmarguselt sada miljonit krooni. Projekti ehitusvõlg tuleb kokkuleppe kohaselt ära tasuda kümne aasta jooksul. “Me saame praegu küll hakkama, kuid meil hakkaks palju kergem, kui saaksime seda perioodi natuke pikemaks venitada,” tunnistas Naan. Praegu käivad läbirääkimised, et võla tasumise aega pikendada 10 aastalt 15-le.