Kontoris ja telefonipangas hakkab Swedbankis maksma pangasisene makse 2,30 eurot, pankadevaheline makse 3,20 eurot. Internetipangas saab pangasisest makset teha jätkuvalt 0,16-eurose teenustasuga. Siseriikliku makse tasu jääb selles kanalis 0,38 eurole.

SEB pangas maksab pangasisene makse tegemine pangasaalis ja telefonipanga teel 1,09 eurot. Elektroonilistes pangakanalistes saab pangasisese makse tehtud 16 sendise teenustasuga. Euroopa makse maksab elektroonilistes kanalites 38 senti, kuid mujal 2 eurot. Kuna SEB on terve müriaad erinevaid kliendiprogramme, on võimalik teenuseid saada ka madalamate hindadega.

Nordeas saab siseriikliku euromakse teha pangakontoris 1,50 euroga. Internetipangas maksab see 38 senti või on olenevalt paketist tasuta.

Danske Bankis on väljamineva makse tasu kontoris ja telefonipanga vahendusel 96 senti. Internetipanga vahendusel pangasisese euromakse teenustasu on 16 senti, teise panka 38 senti. Danske mobiilipanga vahendusel makse tegemisel on pangasisese ülekande teenustasu 16 senti ja teise panka mineva makse tasu 38 senti.

LHV pangas on pangasisesed maksed ja Euroopa maksed tasuta. Muu makse, mis tingimuste poolest Euroopa makseks ei sobi, teenustasu on 5 eurot.

Krediidipangas on eurodes pangasisene makse internetipangas tasuta, kuid kontoris maksab 1,20 eurot. Eesti sisene eurodes makse maksab internetipangas 20 senti ja kontoris 1,50 eurot. Internetipangas võib ka olenevalt paketist olla siseriiklik euromakse tasuta.

Tallinna Äripangas maksab väljaminev eurodes pangasisene makse 50 senti. Euroopa makse (SEPA makse) teenustasu on 80 senti.