Tulemus sai järgmine:

AS Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter sõidab Audi A6-ga. Kütuse limiiti juhatuse esimehel ei ole, fikseeritud on igakuine auto kulude summa. 

OÜ Keskkonnauuringute Keskus esimees Margus Kört Volkswagen Touaregiga. Sõiduauto kasutamise kulud on 400 eurot kuus. Auto on kasutusrendil ning rendimakse on 675 eurot kuus.
AS Omniva juhatuse esimees Aavo Kärmas sõidab Volvo XC 70-ga. Juhatuse esimehe auto igakuine liisingumakse on 515 eurot.

AS Estonian Airi juhatuse esimees Jan Palmer sõidab Volvo V40-ga, mille liisingumakse on 400 eurot kuus. 

AS Tallinna Sadama juhatuse esimees Ain Kaljurand sõidab Mini Cooperiga, mis on kasutusrendis. Auto kasutamiseks on kehtestatud rahaline limiit, kõik limiiti ületavad kulud peetakse kinni kasutaja töötasust. 

AS Saarte Liinid juhatuse esimees Villu Vatsfeld sõidab Hyundai Santa Fe-ga, mille kütusekulude limiit on 400 eurot kuus. 

AS Vanglatööstus juht Voldemar Nellis sõidab Peugeot 508-ga. Tegemist on liisinguautoga, liising on 326 eurot kuus ja selle maksab ettevõte. 

AS EVR Cargo juhatuse esimees Ahti Altjõe sõidab Audiga (ei ole täpsustatud millisega), mis on talle kasutamiseks ööpäevaringselt. 

AS Teede Tehnokeskus juhatuse esimees Valev Kuusemäe sõidab Nissan X-Trailiga, mille kütuselimiit on 220 liitrit kuus ning auto rendikulu on 600 eurot kuus.

RKASi juhatuse esimehel Jaak Saarniidul ametiautot ei ole. 

OÜ Eesti Geoloogiakeskus juhatuse esimees Aivar Pajupuu sõidab Ford Focusega, mille kütusekulu hüvitati mullu 4253 euro eest. 

AS Vedelkütusevaru Agentuur juhatuse esimehel Priit Enokil ametiautot ei ole, isikliku auto ametisõitudeks kasutamise kulusid hüvitatakse eraldi kokkuleppel. Ettevõte lisas, et juhatuse esimees sõidab põhiliselt rongiga. 

AS Eesti Teed juht Andres Agukas sõidab Hyundai Santa Fe-ga. 

AS Kredex Krediidikindlustuse esimees Meelis Tambla sõidab isikliku Subaru Outbackiga, mille kütusekulu kuulimiit on 100 eurot. 

AS Eesti Loto juhatuse esimees Heiki Kranich sõidab isikliku autoga Subaru Outback, mille kütusekulu piirmäär on 350 eurot. 

AS Hoolekandeteenused Maarjo Mändmaa sõidab Citroen Berlingoga, hüvitatud on tööalaste sõitudega seotud transpordikulud. 

Ülejäänud riigifirmad juhtide ametiautode kohta Ärilehele infot ei andnud.