Seli viis suurema käibega ettevõtet:

Estiko-Plastar on üks juhtivatest kilepakenditootjatest Baltikumis, omades turuliidri seisust Eestis ja olulist turuosa teistes Balti riikides. Eelmisel aastal teeniti kasumit 2,76 miljonit eurot.

Ekspordi sihtkohad: Läti, Leedu, Venemaa, Soome, Rootsi, Norra, Taani, Iirimaa, Island, Belgia, Tšehhi, Holland, Saksamaa, Poola

ASi Tasku Keskus põhiliseks tegevusalaks on kinnisvara arendus, üürimine ja haldamine Turu 2 kinnistul. Kasumit teeniti eelmisel aastal 1,29 miljonit eurot.

AS Rondam kontsern koosneb emaettevõttest AS Rondam ja 100 %-lise osalusega tütarettevõtetest OÜ Dorpat, OÜ Chemestmed ja OÜ Antonio Invest. AS Rondam põhitegevus on büroopindade väljaüürimine. OÜ Dorpat põhitegevuseks on majutusteenuse osutamine hotellis Dorpat ja konverentsikeskuse Dorpat majandamine. OÜ Chemestmed põhitegevuseks on finantsinvesteeringute haldamine. Rondam teenis kasumit 1,4 miljoni eest.

AS Station Hotel peamiseks tegevusalaks on kinnisvara haldamine ja sellega kaasnev tegevus. AS Station Hotel asutati 30. septembril 2005. aasta AS-i Emajõe Ärikeskus poolt eesmärgiga jagada ehitatav Emajõe Ärikeskuse III etapp funktsionaaselt eraldi toimivateks osadeks. AS Station Hotel on aadressil Soola 6 asuva hotelli "Dorpat" omanikettevõtja. AS Station Hotel kuulub AS-i Rondam Grupp kontserni. Kasumireale kirjutati 2014. aastal 435 898 eurot.

AS Selko Security on ettevõte, mis tegeleb valve- ja tulekahjusignalisatsiooni, videovalve-, läbipääsu-, helindus- ning muude nõrkvoolusüsteemide projekteerimise, paigaldamise ja hooldamisega. Selle ettevõtte kasum oli 2014. aastal ligi 59 000 eurot.