Celebrity Networth jättis oma nimistust välja tuntumad noorelt rikkaks saanud inimesed nagu näiteks Marc Zuckerbergi. Tema lugu on niigi kõigile teada.Siin on aga nimed, kellest liiga palju räägitud ei ole. Siit võime leida ka Eesti-päraste nimedega geeniuseid - Ross, Karp ja Koger. Paraku ei ole neist ükski teadaolevalt Eestiga seotud.

Blake Ross, praegu 28-aastane. Vara väärtus 150 miljonit dollarit. Mozilla Firefoxi looja.

Ta käis alles gümnaasiumis, kui ta Mozzillas uue brauseri kallal töötas. Juba 25. eluaastaks oli tema hinge taga 150 miljonit. Ta oli ka üks Parakey asutajatest, mille Facebook hiljem ära ostis.

Pete Cashmore, praegu 28-aastane. Vara väärtus 95 miljonit. Mashable.com looja.

2005. aastal lõi toona 19-aastane Cashmore Mashable blogi. Sellel blogil on üle 34 miljoni lugeja kuus. Sotsiaalmeedia vahendusel jälgib seda 14 miljonit inimset. 2012. aastal pääses Cashmore ajakirja Time 100 maailma suurima mõjutaja sekka. Mashable sisuks on digitaalne innovatsioon ning see, kuidas see ispireerib, mõjutab ning parandab inimesi terves maailmas.

Pete Cashmore rääkimas Richard Bransoniga.

Alexander Levin, praegu 27-aastane. Vara väärtus 50 miljonit dollarit. ImageShacki looja.

Alexander lõi ImageShacki 2003. aastal, kui ta oli 17-aastane. Vend Jack, kes töötas tol ajal Google's, aitas teda ning peagi oli see fotojagamise lehekülg üks maailma populaarsemaid.

Sean Belnick, praegu 24-aastane. Vara väärtus 50 miljonit dollarit. Bizchairi looja.

14-aastasena lukustas Belnick end oma magamistuppa ja kui ta sealt väljus, oli ta pannud aluse tulevasele multimiljoni dollari ärile. Ta kulutas 500 dollarit, et panna alus e-poele, mis müüb kontorimööblit. See on kasvanud üheks suurimaks e-poeks internetis. Google, Microsoft ja Pentagon tellivad oma kontorimööblit Belnicki ettevõttest. Ja kõik sai alguse 14-aastase peast.

Cathrine (22) ja David Cook (24). Nende vara väärtus on 30 miljonit dollarit. MyYearBook.com loojad.

Õe-venna tandemist said miljonärid juba väga varases eas. Nad võtsid traditsioonilise aastaraamatu ja viisid selle digitaalsele kujule. Kolides perega New Jersey'sse hakkas toona 14-aastane Cathrine koos vennaga juhuslikult läbi vaatama kohalikku aastaraamatut, neile tundus see paberil mõttetu. Neil tekkis mõte see internetti kolida. Vanema venna Geoffi poolt antud 250 000-dollarise investeeringuga loodigi veebikeskkond, mida nad ise hakkasid kutsuma „Keskkooli MySpace". Esimese aastaga saadi 950 000 kasutajat. Tänaseks on ettevõtte väärtus ligi 100 miljonit dollarit.

David Karp, praegu 27-aastane. Vara väärtus 200 miljonit dollarit. Tumblr.com'i looja.

Karp lõi Tumblr'i keskkonna 2007. aastal, kui ta oli alles 20-aastane. Ta kukkus keskkoolist välja ning hakkas tegelema kodeerimisega. Ehkki tal oli plaanis keskkool millalgi ka lõpetada, ei ole ta seda tänaseni teinud. 2013. aastal ostis Yahoo! Tumblr'i 1,1 miljardi dollariga. David Karp jäi ettevõtte tegevjuhiks.

Ryan Allis, praegu 27-aastane. Vara väärtus 40 miljonit. IContacti kaaslooja.

iContact sai alguse 2003. aastal, kui Allis oli 19-aastane. Ettevõtte sisuks on e-maili turunduse teenuse pakkumine. Kuni 2012. aastani oli Allis ettevõtte tegevjuht, siis müüs selle 169 miljoni dollari eest Vocusele. 2008. aastal kirjutas ta raamatu „Nullist ühe miljonini".

Susan Gregg-Koger (28) ja Eric Koger (29). Vara väärtus 15 miljonit. Modcloth.com loojad. Peamiselt riiete müügiga tegeleva veebilehe algusajal töötas Eric selle kallal Susani ühikatoas, kui too esimest aastat ülikoolis õppis. Eric disainis kodulehe ja Susan otsis riiete disainereid. Modcloth.com'il on üle 300 disaineri, kes loovad unikaalset moodi, mis sobib just modclothi kontseptsiooniga. 2013. aastal oli nende müügitulu üle 100 miljoni dollari.