"Kui me otsime inimesi lehekuulutusega, siis see ei anna sageli head tulemust ja me ei leia neid, keda vajame. Sellepärast eelistame otsida töötajaid läbi praeguste töötajate tutvuste," räägib Link.

"Mulle tundub, et uue töötaja kutsumisel on omalaadseks preemiaks juba see, kui inimene saab töötada tuttavate ja usaldusväärsete kaaslastega. Kui meie töötaja räägib tutvusringkonnas ettevõttest hästi, et meil hinnatakse inimesi, siis see annab paremaid tulemusi kui rahaga meelitamine," on piimatootja esindaja veendunud.

Värbamispreemia tuleks meie puhul kõne alla siis, kui oleks vaja ühe korraga suuremat hulka inimesi palgata. Kuid muidu hoiame silmad ja kõrvad heade töötajate suhtes pidevalt lahti.

Eesti Tarbijateühistute Keskühistu loodab oktoobris avatavasse uude Konsumisse meelitada häid töötajaid suure välireklaamiga, milles lubatakse tööletuleku tasu 500 eurot.

Tallinnas peagi avata Harkujärve Konsumi seinal köidab möödujate pilku suur plakat, mis lubab 500 eurot tööleasumise eritasu neile, kes uude Konsumisse tööle tulevad.