Joan Riversi karjäär oli 60ndatel, 70ndatel ja 80ndatel väga lennukas. Temast oli saamas Johnny Carsoni asendaja The Tonight Shows, kuid siis tegi ta saatusliku otsuse. Talle pakuti hilisõhtuse talk-show juhtimist konkureeriva kanali juures (FOX). Tema ja Carsoni varasemad soojad suhted olid sellega läbi ning nad ei suhelnud enam kunagi.

Riversi karjäär sai suure hoobi. Lisaks oli tema abikaasa naise raha vääralt kasutanud ning sooritas 1987. aastal enesetapu. Varsti pärast seda pidi naine välja kuulutama oma pankroti.

Kuid Rivers ei andnud alla. Ta jätkas tööd teles ning lõi oma riiete ja juveelide brändi QVC. See kõik tõi talle sisse lausa ligi 50 miljonit dollarit aastas.

Surma hetkel oli Riversi vara väärtuseks 150 miljonit dollarit. Eile selgus, et testamendiga jättis ta umbes 125 miljoni eest vara tütar Melissale. Sellest 75 miljonit oli raha ning 35 miljonit New Yorgis asuv katusekorter. Lisaks pärandas ta suurema rahasumma ka oma 13-aastasele tütrepojale Cooperile, kes seda veel siiski kohe kätte ei saa.