Ärileht uuris, kas Arensburgil on ruumi vanade parvlaevade peal või peavad ka nemad ootama uute parvlaevade tulekut. Selgus, et ei pea.

„Meie alustame 1. oktoobril vanade aluste peal tegutsemist. Paljud senised töötajad jäävad alles, umbes 25% on uued töötajaid. Praegu koolitame neid veel välja, et nad mere peal toime tuleksid," ütles Arensburgi tegevjuht Terje Nepper.

Nepper ütleb, et uue toitlustuskonseptsiooniga on neil keeruline vanadel parvlaevadel alustada. Niisiis peavad reisijad veidi ootama, enne kui uut toitlustuspakkujat täies hiilguses näha saavad.

Nepper on varem ajalehele Saarte Hääl kinnitanud, et uutel parvlaevadel tuleb toitlustuse kontseptsioon praegusest erinev, kuid täpsemalt ei soovinud ta seda veel avalikustada. "Süüa ja juua saab loomulikult laevadel endiselt, aga meie uuendatud nägemuse järgi. Hiiumaa ja Saaremaa kontseptsioon saab olema erinev, kuid mõlemal liinil on au sees kohalik toodang. Legendaarne kiluvõileib jääb endiselt menüüsse. Lähtusime paljuski oma tohutust parvlaeva sõidu kogemusest Saaremaa liinil ja kasutasime oma heade naabrite nõu ja ettepanekuid Hiiumaa liini veelgi paremaks toimimiseks," lausus ta.

Hea lugeja, millisest söögist-joogist sina praamireisi ajal puudust oled tundnud?