Noormägi astus ametisse tänavu 2.jaanuaril. Toona kavatses ta lähiaastatel tegeleda põhjalikult nelja tegevussuunaga: alaealiste ja noorte töö, uued töötajad töökohal, töötamine ehitusel, töö- ja puhkeajast kinnipidamine.

Ain Noormägi lahkub töölt omal soovil ning tema viimane tööpäev on 28. juulil. Tööinspektsiooni uue juhi leidmiseks kuulutatakse välja avalik konkurss.

Ain Noormägi astus ametisse tänavu 2.jaanuaril. Toona kavatses ta lähiaastatel tegeleda põhjalikult nelja tegevussuunaga: alaealiste ja noorte töö, uued töötajad töökohal, töötamine ehitusel, töö- ja puhkeajastkinnipidamine.

Ain Noormägi on sündinud 14. juulil 1956. aastal Tartus. Taon lõpetanud cum laude nii Tallinna Tehnikaülikooli elektriinseneri eriala kui ka Eesti Maaülikooli ökonomisti eriala. Noormägi on juhtinud 25 aastaterinevaid ettevõtteid, viimati juhatas ta mõõtevahenditega tegelevat AS-i Metrosert.

Aastail 2001-2003 läbis Noormägi Norras rahvusvahelise audiitori pädevuskoolituse, et hinnata ettevõtete juhtimissüsteeme kvaliteedi, keskkonna, töökeskkonna ning tööohutuse vallas. „Olen osalenud ligi 60 Eesti ettevõtte auditeerimisel ja seetõttu oman ülevaadet headest tavadest niitöösuhete kui töökeskkonna alal," kinnitas Noormägi toona.