Joseph Pulitzer on legendaarne mees. Laiemalt teatakse teda tänapäeval selle kaudu, et mees pani aluse Pulitzeri preemiale, mis on ajakirjandusmaastiku prestiižsseim auhind. Tema dünastia lugu on aga kurb - tänaseks on magnaadi poolt aluse saanud varandusest järel suur võlg.

Joseph Pulitzer sündis Ungaris, kuid suuri tegusid hakkas ta tegema USAs. Ta oli üks maailma esimestest meediamagnaatidest. Ta andis välja ajalehti St. Louis Dispatch ja New York World. Tema roll ajakirjanduse kui sellise kujunemises on märkimisväärne - tema tegevus tõi kaasa revolutsiooni. See kõik juhtus 1800ndate lõpus.

Pulitzer oli esimene, kel tekkis idee, et ajalehte võiks pakkuda massidele ning et ajalehtedes võiks olla reklaam. Tema oli ka mees, kes tõi esimesena uudistesse sisse meelelahutuslikuma poole.

Kerime nüüd aega mõned generatsioonid edasi ning jõuame Joseph Pulitzeri lastelasteni. Vaatepilt  ei ole kena. Perekonna varandus on kadunud, põhjuseks peamiselt luhtunud abielud ja katastroofilised äriideed. Peter Pulitzer oli veel 1982. aastal väärt 25 miljonit dollarit (tänapäeval 60 miljonit). Ta otsustas kogu oma raha panna ühte projekti ja rajas tsitrusefarmi, mida 2011. aastal tabas tsitruseliste haiguse puhang. Sellest piisas, et esiisa varandus oligi kadunud. Appi tõttas mehe eksnaine, täpsemalt tema uus mees.

Naise viies abikaasa oli valmis Peterit aitama. Ta andis laenu kokku kaugelt üle miljoni dollari eest. Peter Pulitzer püüab nüüd oma farmi taas jalule saada, kuid kukil on tal nüüd üle miljoni dollari eest võlga.

Asi on ikka väga paha, kui sinu ainus pääsetee täielikust pankrotist on raha laenamine eksnaise uuelt mehelt.