Vandeni ja Willise vahelise koostöölepingu eesmärgiks on pakkuda Eesti korporatiivsetele ettevõtetele senisest laiemat kindlustuslahenduste valikut vastavalt nende ärivajadustele ning tagada Willise rahvusvahelistele klientidele maailmatasemel teenindus Eesti kindlustusturul, teatas firma.

Vandeni Kindlustusmaaklerid tegevjuhi Raul Källo sõnul pakub Willis Networkiga ühinemine mitmeid uusi võimalusi kindlustuslahenduste vahendamisel ja on ühtlasi tunnustuseks ettevõtte usaldusväärsusest rahvusvahelisel kindlustusvahendajate turul.

„Alanud koostöö näitab, et Vanden on rahvusvaheliselt hinnatud partner riskijuhtimise ning kindlustuslahenduste vahendamise turul,“ ütles Källo.

Vandeni Kindlustusmaaklerite ja Willis Networki liitumise järel täienes ka Vandeni professionaalne kindlustusvahendajate meeskond.

Alates 2. aprillist liitus Vandeni meeskonnaga Aivar Vähi, kes asus tööle ärilahenduste juhina.

Enne Vandeniga liitumist töötas Aivar QBE Estonia filiaali tegevjuhina. Aivaril on kauaaegne kindlustussektoris töötamise kogemus, muuhulgas riskihindamise, -juhtimise ja kindlustuslahenduste valdkonnas.

1992. aastal alustas ta tööd riskihindajana Hansa Kindlustuse AS-s ja hiljem töötas kindlustusdirektorina ja juhatajana Zürich Kindlustuse Eesti AS-s.